Sax and Tracks

Haal de sfeer van een hippe retro jazz & dansclub in huis. Een solo Saxofonist en DJ in één, met zijn mobiele theater compleet met draaitafel én iPad, vinyl records, latin, popballads, soul & de lekkerste jazz. Deze ervaren Jazzmuzikant voelt moeiteloos aan wat passend is.

Sax and Tracks is volledig zelfverzorgend. Alleen een stroompunt is nodig. Met amper 2 vierkante meter aan ruimte inname past deze swingende act op bijna iedere locatie, zowel binnen als buiten. Deze charmante DJ/Sax act geeft ieder klein evenement de warmte en looks die het nodig heeft!
U kunt kiezen tussen de ‘Mobile Jazzclub’; het mini jazz theatertje, of de gangbare Sax and Tracks; de hippe blank houten DJ booth. Beiden super functioneel en breed inzetbaar, waarbij Toon met z’n Sax aan het roer staat en de muziek soulfull bewaakt.

Ultieme sfeerbrenger

Dat Toon Meijer zijn liefde voor Jazz, Soul, Latin en Pop al jaren koestert, blijkt uit zijn solo project Sax and Tracks. Een semi-mobiele act die binnen no time een authentieke zwoele club sfeer binnen brengt. Live muziek waar je met genot tegenaan leunt tijdens het samenzijn met je gasten op je receptie, borrel, ceremonie of feest. Met een zwoele Sax en de lekkerste tracks op de achtergrond.  Snuffelen tussen zijn elpee’s, met de Saxofoon binnen handbereik. Toon’s Sax & Tracks vullen de ruimte.

Impressie op film

Bekijk de verschillende beelden om een goede indruk te krijgen van
Sax and Tracks.

Deel met anderen