Meer sfeer, meer dynamiek
Saxotone en een DJ!

Een krachtige combi

Een vaste Dj met live Saxofonist is een veelgevraagde combinatie. Alle denkbare muziek spetterend uit de speakers, met daarbij de ‘live energie’ van een Saxofonist. De nummer 1 combinatie voor recepties, bruiloften, dansfeesten en evenementen. Ook vanwege de brede mogelijkheden, inzetbaar vanaf achtergrond volume tot stevige dansset in alle muziekstijlen. Vraagt u Toon Meijer om met één van zijn DJ’s te komen, dan bent u verzekerd van sympathieke top muzikanten, die met hun ervaring en muzikaal vakmanschap de garantie zijn voor een geweldig feest!

Altijd raak

Er zijn verschillende combinaties mogelijk, afhankelijk van doelgroep en gelegenheid. Festivals, huwelijksfeesten, dansclubs of bedrijfsrecepties, Toon Meijer alias Saxotone werkt met DJ’s die de energie van een avond perfect aanvoelen. Natuurlijk is aanvulling d.m.v. percussie of een zangeres ook mogelijk!

Saxotone & DJ; een avondvullende act,  van Jazz & Soulfull  tot de allerlekkerste Disco, Funk, Pop & Dance. Een feestje wordt het sowieso, zoals hiernaast te zien bij een optreden van Saxotone & DJ Alwin!

Beeld & Geluid

De video’s geven een indruk van hoe feestelijk het kan worden! Maar zeker is DJ & Sax ook geschikt als Blue note, Soul en/of ‘Lounge’ set, easy en ondersteunend, wel of niet in opbouw naar een spetterende dansavond of een andere act. Belt u gerust voor info & overleg!

Deel met anderen