Sax and Tracks (voorheen bekend als ‘Mini Mobile Jazzclub”) is een hit! Dat blijkt na 2 seizoenen blije gezichten en warme reacties. Overal waar Toon z’n mobiele theatertje inclusief vinyl platencollectie, en natuurlijk de Saxofoon, naar binnen rijdt, brengt het die extra sfeer waar mensen zich graag aan warmen. Jazz, Soul & Latin (of Pop met een lekker soul gehalte), als vanzelfsprekend de ruimte vullend, muziek die goed doet en goed ontmoet.

Sax and Tracks voelt zich thuis overal waar in kleine setting een goed glas wijn roept om muzikale begeleiding met een retro touch en prettig gezelschap. Toon’s draaitafel en tenorsax ondersteunen graag uw receptie, diner of evenement het komende jaar. Een kleine act van grote klasse en muzikaal vakmanschap, altijd passend en in verhouding, maar vooral: groovy tot en met!

Toon is met deze solo act breed inzetbaar, voorzien van iPad en dus multi style music! Een mobiele DJ Booth waarbij Toon z’n sax, de vinyl platenkast en de iPad samenkomen. Kies voor de Mobile Jazzclub (= het retro “theatertje”) of voor de hippe blank houten look, die beiden onder de verzamelnaam Sax and Tracks doorgaan. Bekijk de video, die toont de act in de volle breedte (van background tot dans), en like de Facebookpagina: https://www.facebook.com/minimobilejazzclub/. Voor overleg, info en boekingen, bel of mail via contact pagina.