mobile jazzclub

mobile jazzclub

Dat Toon Meijer zijn liefde voor Jazz & Soul al jaren koestert, blijkt uit zijn  mobile jazzclub. Een mobiele act die binnen no time een authentieke jazz sfeer binnen brengt. Snuffelen tussen zijn elpee’s, met de sax binnen handbereik. Toon’s smaakvolle Jazz & Soul vult de ruimte.

drive into the sixties

Haal de sfeer van een jaren ’60 jazzclub naar binnen, compleet met retro lampjes, vinyl records, live sax, soul & jazztracks, en alles wat daar op aansluit. Een solo project van Toon Meijer.

De Mobile Jazzclub, budgetvriendelijk en volledig zelfverzorgend. Met beperkte ruimte inname past deze swingende act op bijna iedere locatie. In gezelschap van dit charmante mini podium krijgt ieder klein feest de warmte en sfeer wat het nodig heeft! Nieuw: de alternatieve hippe look van de MJC: Sax and Tracks- super functioneel, met iPad, en dus spotify multi style music, waarbij Toon Meijer mét z’n sax aan het roer staat en de tracks soulfull bewaakt. Naast de iPad is de draaitafel onontbeerlijk; twee werelden in funky harmonie. Waar is dat feestje? Check het filmpje hieronder!

impressie op film

Bekijk de filmpjes om een goede indruk te krijgen van de mobile jazzclub & sax and tracks.