The Mini Mobile Jazzclub is een hit! Dat blijkt na 2 seizoenen blije gezichten en warme reacties. Overal waar Toon z’n mobiele theatertje inclusief vinyl platencollectie en natuurlijk de sax, naar binnen rijdt, brengt het die extra sfeer waar mensen zich graag aan warmen. Jazz, Soul & Latin (of Pop met een sterk soul gehalte), als vanzelfsprekend de ruimte vullend, muziek die goed doet en goed ontmoet.

De Mini Mobile Jazzclub voelt zich thuis overal waar in kleine setting een goed glas wijn roept om muzikale begeleiding met een retro touch en prettig gezelschap. Toon’s draaitafel en tenorsax ondersteunen graag uw receptie, diner of evenement het komende jaar. Een kleine act van grote klasse en muzikaal vakmanschap, altijd passend en in verhouding, maar vooral: groovy tot en met!

Maar let op; Toon heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan een alternatieve look, een nieuwe blank houten opbouw, breder inzetbaar en nu ook voorzien van iPad (lees:Spotify) en dus multi style music! Het betreft een mobiele DJ Booth waarbij Toon z’n sax, de vinyl platenkast en de iPad samenkomen. Kies voor de Mobile Jazzclub (= het retro “theatertje”) of voor de hippe nieuwe look, die beiden voortaan onder de verzamelnaam Sax and Tracks door zullen gaan. Bekijk die nieuwe look, en like de Facebookpagina: https://www.facebook.com/minimobilejazzclub/. Voor overleg, info en boekingen, bel of mail via contact pagina.